12 Eylül 2011 Pazartesi

Gündemi gazetelerden takip etmek

Türkiye ile İsrail arasına ne ara girdi lan Adriana Lima?

Aklım çıkayazdı, Türk erkeğinin en çok arzuladığı 20 seksili kadın arasında Netanyahu'yu beşinciymiş gibi gördüm. Oha! Ben onu nasıl gördüm?
En son Türkiye ile İsrail arasındaki gerilim haberini okuyordum, büyükelçilere gidin biraz kendi kapınızın önünde oynayın demiştik, Kılıçdaroğlu İsrayilli gibi konuşmuştu da, Davudoğlu ya o bi sittirsin gitsin demişti. Arda maçta gol atmıştı, Ahmet arkasından bir tane çakmıştı. Fenebahçe'nin şike yaptığını öğrenen BM rapor hazırlamıştı. Yok! Raporu UEFA hazırlamıştı, İsrail'i şampiyonlar ligine almamışlardı... Dur lan dur karıştı iyice.

Baştan alalım, Putin dolaylı yoldan 1000 kızın memesini elledi, dış mihraklar baskette bizi yendi. İki kardeş bu bayram birleşip Bilent Ersoy'a girdi. Aha magazin! Hayatta okumam siyasete geri dönüyorum. Dış basında fena gazlanıyoruz, 'olum İsrayil'e dalın her türlü biz de dalarız' deniliyor. 'Hacım zaten onu abisi de evde dövecekmiş çok sinirlenmiş' türevi yorumlar var. Muhalefet alınan kararlara tepkili, babacan bakan büyüme beklentimizi indirdik dedi ama bu muhalefetin tepkisinden önemli bişey değil, o yüzden üstünde durmuyorum.
Küçük İskender'in gençlere vermeyi planladığı intihar ve eşcinsellik konulu panel, muhteşem en kahraman yazarlarca gündeme getirildi. Artık çok sağduyulu ve pek saygılı halktan bazı alnı kılıçlılar, başlarında kukuleta, ellerinde meşalelerle nazikçe uyarır muhatapları.
-Ünlülerin hiç görmediğiniz frikikleri- abi gözünü seveyim iki dakka dur ya ciddi bişi konuşuyoruz şurda!
Ne diyoduk? Heh! ünlülerin skandalları . - Olum o nerden çıktı, açıklama yapan dışişleri bakanı. - Ama skandalı olan içişleri bakanı hemde Silovenya'nın olum kadın çıplakmış. -hadi be nerde? dur abi kapat haberi akşam galeride çıkcakmış.
Eskmen dergisi Türkiye'de yapılan çaksanız kime çakardınız anketinin sonuçlarını açıkladı. Sonuçlarda süpriz bir şekilde en çakılası kadın Adriana Lima çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder